8. april 2024
Skrevet av: Yvonne Aasbø
Nyhet

Flere nyansatte til Edge Branding

Januar-nyheten var at Jeppe Gjesti hadde gått fra TRY til Edge Branding. Siden da har vi fått to nye ansettelser: Elina Sheikh og Gina Olsen.

– Rekruttering er krevende, men samtidig morsomt. Spesielt når det kulminerer med to så solide, nye medarbeidere som i dette tilfellet, sier byrålder Yvonne Aasbø.

– Svært mange gode søkere er samtidig en bekreftelse på at vi er et attraktivt byrå. Det er selvfølgelig tilfredsstillende og gøy.

Denne gangen har vi styrket laget med to medarbeidere som kombinerer ungt pågangsmot med tung erfaring: Elina Sheikh (37) er ansatt som Performance Marketing spesialist, Gina Olsen (42) er byråets nye rådgiver/prosjektleder og markedsfører.

“The Digital Marketing Ninja”

Det er Elina, opprinnelig fra København, som ofte er blitt denne benevnelsen til del. Høyst fortjent, på bakgrunn av hva hun blant annet har levert i sine siste jobber for BliVakker.no og Brandsdal Group, der hun har vært i ni år.

Med to små barn og en mann fra Stathelle, ble ønsket om å flytte nærmere besteforeldre stort. Nå har paret kjøpt seg hus på Ekstrand, og Elina er i full gang og “kriger” til beste for flere av Edge Branding sine kunder.

– Jeg var gira på å prøve noe nytt, en jobb der jeg kunne bruke og videreutvikle min analytiske evne og strategiske kompetanse til å skape effektive kampanjer. Jeg har allerede fått jobbet med kunder fra en rekke forskjellige bransjer. De har alle sine unike utfordringer og behov, noe som gjør jobben både spennende og variert, sier Elina.

Sidebytte

Også for Gina innebærer den nye stillingen et skifte fra kunde- til byråsiden. Noe hun lenge har vært fristet til å prøve ut …

– Jeg har jobbet som markedsansvarlig i flere år og har samarbeidet tett med byråer, sier Gina, som gikk fra Sandefjord Bredbånd til sin nye stilling i Edge Branding.

Gina flyttet hjem til Grenland fra Oslo for 13 år siden, og har siden vært innom flere ulike bransjer, som reiseliv, retail og e-handel.

– Jeg har savnet et fagmiljø for sparring og deling av ideer og kompetanse, og etter flere års pendling til Vestfold, ønsket jeg å jobbe og bygge nettverk i Grenland. Den ledige stillingen "sjekket av" på alle punkter. Jeg liker å sjonglere mange baller. Det passer bra i rollen som prosjektleder og rådgiver, sier Gina, som stortrives i sin nye jobb, som definitivt er både travel og variert. Gina er allerede engasjert som innleid markedsjef til Cranemaster og Esso Energi, under Edge Branding sitt konsept “marketing for hire”. I tillegg leder hun flere nettsideprosjekter, blant annet for Laugstol og Sjekkpunkt.

Les mer: Esso Energi velger Marketing for hire

Fornøyd byråleder

– Vi kunne ikke vært mer happy. Det var tilfredsstillende å få disse signaturene på plass, og vi har gledet oss til at Gina og Elina skulle begynne. Begge er positive, sosiale, strukturerte og svært kompetente. De leverer allerede langt over forventning, så dette er gull, ikke minst for kundene våre, sier Yvonne.

Relatert innhold

Flere nyansatte til Edge Branding

Nyhet

Vant anbud for Telemark fylkeskommune

Nyhet

Esso Energi velger Marketing for hire

Nyhet