Skien boligbyggelag

Hjertet av Skien

Klosterøya er Skiens nye kraftsentrum med et yrende nærings- og kulturliv – og lekre boliger vest på øya. Vi har jobbet med Klosterøya Vest siden 2012, og nå er det duket for salgsstart for byggetrinn 4.


Lind er navnet på det nye byggetrinnet – også det hentet fra Henrik Ibsens forfatterskap, nærmere bestemt Kjærlighetens komedie. Etter 8 år var tiden inne for å gi profilen til Klosterøya Vest et ansiktsløft. Logoen er oppdatert, og uttrykket har blitt lettere og lysere. Den duse fargepaletten er hentet fra arkitekturen – og fra kveldslyset over Hjellevannet og Telemarkskanalen.

Vi har laget konsept, design og tekst til profil, prospekt og markedsmateriell/reklame, samt satt opp medieplan og kampanje i sosiale medier. Nettsiden er bygd opp i vår egenutviklede løsning Properti. Dette er et verktøy som gjør det enkelt og effektivt å markedsføre eiendomsprosjekter, med blant annet en integrert boligvelger.

Fornøyde beboere er de beste ambassadørene for et boligprosjekt. Derfor har vi laget filmer der vi møter beboere som forteller hvorfor de har valgt å bosette seg på Klosterøya Vest, og hva de er spesielt fornøyd med. Disse er produsert i samarbeid med Fenomen TV Film & Scene.

Edge har jobbet med Klosterøya Vest siden starten i 2012, og vært med å skape en sterk merkevare i Skien, og ikke minst et godt boligsalg. Vi er strålende fornøyd med både samarbeidet og resultatet!
GUNN-HEIDI KITTILSEN, LEDER PRIVATAVDELING SKIEN BOLIGBYGGELAG

Team

Prosjekteier