20. desember 2022
Skrevet av: Yvonne Aasbø
Nyhet

Julehilsen fra Edge

Da runder vi av nok et år. 2022 ble litt annerledes enn vi så for oss for ett år siden. Pandemien tok heldigvis slutt, men ble avløst av krig, energikrise og renteøkninger. Eksperter vi snakker med spår at 2023 vil være et krevende år for mange, men at pilene trolig kommer til å peke oppover igjen allerede fra 2024. De lange rentene er visstnok allerede på vei ned - og det er et godt tegn. 

"Never waste a good crisis", sa Winston Churchill en gang. Det gjelder den dag i dag. Les vårt blogginnlegg om "Markedsføring i krisetider" for å få tips til hvordan du kan utnytte et "ruskete" 2023 best mulig. 

For vår del kan vi se tilbake på et flott år. Vi har fått seks nye kollegaer som hver og en har styrket oss både på fag og kapasitet. Vi har blitt kjent med nye kunder og bransjer, og levert mange fine prosjekter. At vi har mange ben å stå på er vi veldig takknemlige for nå – det er en trygghet i urolige tider. 

Vi har også lansert vår helt egen proptech startup: Properti AS. Etter mange år som et "fritidsprosjekt" skal vi nå endelig gunne på, og har ansatt en knakende god daglig leder. 2023 blir et utrolig spennende år for denne satsingen! 

Det er med stor takknemlighet at vi nå tar det vi synes er en velfortjent juleferie. Takknemlighet over våre hyggelige, inspirerende og utfordrende kunder. Takknemlighet over gode og hjelpsomme kollegaer. Takknemlighet over at vi er så heldige å bo i et trygt og tillitsfullt samfunn. 

Når vi nå ved årets slutt skal gi en julegave til noen som virkelig fortjener det, lar vi nettopp takknemlighet være styrende. Dermed går årets julegave til Telemark Røde Kors. I år som i fjor. Fordi de gjør en fabelaktig, viktig jobb. Og fordi de har gitt oss anledning til å videreføre «Skikkelig brysom»-konseptet. Denne gangen rettet mot unge besøksvenner.

Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!

Julehilsen fra Espen, Yvonne, Thomas, Trine, Sanja, Nora, Martine, Mari, Lamek, Joachim, Jan Georg, Hugo, Eric, Anniken, Amund og Amandus.

Relatert innhold

Frokost med en Edge 13. juni

Arrangement

Flere nyansatte til Edge Branding

Nyhet

Vant anbud for Telemark fylkeskommune

Nyhet