Kurs: Bli bedre på LinkedIn!

LinkedIn har revolusjonert måten vi bygger profesjonelle nettverk og driver karriereutvikling på. For bedrifter innen B2B er LinkedIn en av de viktigste kanalene for å tiltrekke seg nye kunder. Men når innlegg fra personer i snitt har 8 ganger større rekkevidde innlegg fra bedriftsprofiler, og får 500 % mer engasjement, så er motiverte ansatte nødvendig for å utnytte LinkedIns fulle potensial.

Derfor har vi utviklet kurset “Bli bedre på LinkedIn”. Kurset er bedriftsspesifikt, det vil at det tilpasses din bedrift og holdes ute hos dere. For eksempel i forlengelsen av et ledermøte, et møte med salgsteamet eller på et allmøte. Vår erfaring er at læringsutbyttet blir større i lukkede grupper der man får anledning til å diskutere og dele erfaringer underveis.

Vårt mål er å inspirere og motivere de ansatte til å ta i bruk LinkedIn for å gjøre bedriften - og sin egen kompetanse - mer synlig. I en bedrift er ansatte ofte på ulikt nivå - noen er helt i startgropa, mens andre har brukt LinkedIn aktivt i flere år. For “novisene” er målet med kurset å senke terskelen, gjøre det mindre skummelt å komme i gang og ikke minst skape en forståelse for verdien det har. For de viderekommende gir vi råd og tips til hvordan de kan skrive enda mer engasjerende innlegg - som LinkedIns algoritmer elsker.

Fakta om kurset:

Dette sier kursdeltakere

Takk for en god gjennomgang, Yvonne. Det er fint å få vite mer om hvordan andre bruker LinkedIn slik at vi får mest mulig ut av den innsatsen som legges inn.
Nils-Ragnar Myhra, Mericon
Yvonne Aasbø, tusen takk, du ga meg ny inspirasjon med alle dine gode tips og ikke minst med ditt engasjement. Kurset anbefales på det varmeste. 👏 👏
Sissel Andresen, Andersen Coaching og Consulting
Takker for et lærerikt og inspirerende kurs - kan anbefales 😉
Bjørn Bergh, Laugstol
Takk for noen inspirerende timer med deg om bedre og kraftigere bruk av LinkedIn. 🙋‍♀️
Cecilie Trøan Kjelsaas, Wallmans

Relatert innhold

Fem tips for å bli bedre på LinkedIn

Blogg