HubSpot

Lei av systemer som ikke snakker sammen? Og at ansattes initiativ og tiltak ikke er koordinert og drar i samme retning? Savner du oversikt og kontroll – og innsikt som gjør det lett å fokusere og prioritere riktige tiltak for å skape vekst? Da kan HubSpot være løsningen for deg!

I kjernen av HubSpot ligger et verdensledende CRM-system som gir fullstendig oversikt over kontakter og alle aktiviteter ditt firma har med dem. Det sikrer god kundedialog og oppfølging gjennom hele kundereisen. Og flere salg. HubSpot er svært brukervennlig, noe som gjør det lett å ta i bruk for selv den mest innbitte CRM-skeptiker.

Det virkelig geniale ved HubSpot er funksjonene som ligger rundt CRM-systemet. For kundereisen starter ikke med at selgeren din tar opp telefonen for å booke et møte. Men ved at markedsaktivitetene dine skaper en interesse hos potensielle kunder, og “varmer” dem opp. Ofte kaller vi dette for Inbound Marketing. HubSpot gjør det enkelt å fange leads som skapes ved hjelp av markedsarbeidet – og få marketing og salg til å gå i takt. Enten en lead melder seg på et webinar, laster ned en rapport, registrerer seg som mottaker av nyhetsbrevet eller fyller ut et kontaktskjema – kontakten opprettes automatisk i HubSpot og all aktivitet blir registrert på kundekortet. Med automatiserte eposter er det enkelt å varme dem videre opp før selgeren tar opp telefonen for å booke et møte.

Så hvorfor velge HubSpot? Her er hovedgrunnene:

HubSpot har flere moduler – Sales Hub, Marketing Hub, Service Hub og CMS Hub. Du du betaler kun for de funksjonene du ønsker og kan enkelt oppgradere over tid. Under har vi oppsummert de tre “hub’ene” og hvordan vi kan hjelpe deg. Sammen finner vi ut hvilken kombinasjon som passer best for deg. Som sertifisert HubSpot-partner kan vi bistå våre kunder i anskaffelsesfasen, med forhandling på pris, samt med implementering og oppsett av HubSpot.

HubSpot er et kraftfult verktøy som gjør at vi maksimerer ROI'en på vår investering i digital markedsføring. Jeg har brukt mange ulike CRM-løsninger, men dette er utvilsomt markedets beste for å konvertere leads.
Frøydis Garmo, Marketingdirektør Montel

Skap vekst med HubSpot.

Book en demo i dag!