Rising

Creating Value with Passion and Purpose

R8 Group blir RISING. Fra å primært investere i eiendom har Emil Eriksrød de siste årene bygd opp en portefølje med selskaper innen mange ulike bransjer - og det var det behov for å kommunisere.

Vi ble engasjert for å bistå R8 Group med transformasjonen. Første steg var Brand Sprint, for å definere essensen – magien – til investeringsselskapet, som oppsummeres i slagordet: Creating Value with Passion and Purpose.

Med dette som fundament utviklet vi nytt navn, ny visuell identitet og nye nettsider. Navnet RISING gir assosiasjoner til vekst og utvikling – med Emils oppvekst på Rising i Skien som en fun fact. Logosymbolet består av en sommerfuglaktig form i en sirkel, som representerer transformasjon og endring, kretsløp og bærekraft. Med bærekraft som en vesentlig drivkraft i investeringene var det naturlig å velge en grønn fargepalett. Den består av en mørkegrønn som viser profesjonalitet og soliditet, og en sterk grønn som tilfører energi, håp og vekst.

Les mer om RISING på nettsiden.

Jeg er så stolt av å presentere selskapet mitt som RISING! Edge Branding har gjort en solid jobb med å definere hva vi er tuftet på, og deretter skapt en navn og en profil som viser dette på en fantastisk måte.
Emil Eriksrød, eier av Rising

Team

Prosjekteier