14. januar 2021
Skrevet av: Yvonne Aasbø
Blogg

Lei inn en markedssjef

Ønsker du mer fart og bedre orden på markedsarbeidet ditt? Har du dårlig samvittighet for at nettsiden din aldri blir oppdatert, for at du aldri kommer i gang med å sende ut nyhetsbrev eller fordi det går altfor lang tid mellom hver gang du oppdaterer bedriftens some-sider? “Marketing for hire” kan være løsningen!

“Marketing for hire” går helt enkelt ut på at du leier inn en dyktig, erfaren markedsfører som tar ansvar for alt markedsarbeidet ditt – fra strategi og planlegging til gjennomføring og oppfølging. Oftest starter vi med å utarbeide en markedsplan som setter det strategiske fundamentet. Sammen blir vi enige om mål, målgrupper, kanaler, aktiviteter og budsjett. Markedssjefen lager et årshjul og gjennomfører eller følger opp aktivitetene som er avtalt. Vi har faste planleggings- og statusmøter der vi ser på årshjulet, gjør nødvendige justeringer og blir i detalj enige om arbeidet som skal utføres i den kommende perioden. 

Engasjementets omfang bestemmer du. Det kan være alt fra en 20 % stilling og oppover. Om ønskelig sitter vi hos deg når vi jobber med dine aktiviteter. 

Husk: En avtale om marketing for hire gir deg ikke bare en markedssjef. Du får hele byrået “på kjøpet”! Hele tiden benytter vi de ressursene som levere best på hver enkelt spesifikke oppgaven, være seg grafisk og digitalt design, videoredigering, tekstarbeid, nettsider eller annet. Markedssjefen koordinerer alle leveranser innenfor avtalte rammer.

Interessert? Ta kontakt da vel!