Properti

Etter mange års erfaring har vi sett at alle eiendomsutviklere, enten de selger boliger eller leier ut lokaler, har ett felles behov: En prosjektnettside som er rask å sette opp, enkel å oppdatere og sist men ikke minst: samler interessenter! Resultatet er Properti.

Lag egen prosjektside med boligvelger

Properti er en plattform som gjør det enkelt å sette opp en lekker nettside til ditt eiendomsprosjekt – helt uten kunnskap om programmering.  Løsningen kommer med en brukervennlig boligvelger og ulike skjemaer for å samle interessenter og leads. Har du flere eiendomsprosjekter vil du elske dashboardet som gir deg oversikt over hvordan de ulike prosjektene presterer til enhver tid.

Ferdige moduler tilpasset ditt behov

Forskjellen på Properti og andre alternativer er at vi tenker design og kommunikasjon først. Properti skal ikke bare være enkelt for deg som eiendomsutvikler – prosjektsidene skal begeistre potensielle kjøpere. Derfor har vi laget et stort bibliotek med moduler og designelementer som får frem det unike ved ethvert prosjekt – uansett størrelse, målgruppe og stil.

Få full oversikt på dine prosjekter

Mange eiendomsutviklere har flere prosjekter parallelt. Properti er utstyrt med et dashboard som gir komplett oversikt over aktiviteten på de ulike prosjektene: Hvor mange har besøkt sidene de siste uka? Hvilke boliger er det størst og minst interesse for? Hvor mange er solgt? Reservert? Hvor mange har meldt sin interesse? Denne innsikten kan enkelt benyttes til å skru markedsføringen opp eller ned etter behov.

Gjør det selv eller "all inclusive"

Med Properti er valget ditt! Du kan bygge og vedlikeholde prosjektsiden helt selv, eller vi kan levere en nøkkelferdig løsning, med moduler og innhold skreddersydd ditt prosjekt.

Les mer om Properti.

Ønsker du å vite mer om Properti? Kontakt Hugo for en demo.