SBBL

Lindemans Falkum

Lindemans Falkum er Skien Boligbyggelags nye prosjekt 200 meter nord for Skagerak Arena. Vi har laget navn, konsept, design, materiell og reklame.

Med beliggenhet i Lindemans gate, var veien kort til et navn vi mener klinger veldig godt. Lindemans Falkum består av leiligheter i flere prisklasser, tomannsboliger og en enebolig. Målgruppen er derfor veldig bred, og det var viktig å utarbeide en distinkt og tydelig visuell identitet som appellerer til både barnefamilier og voksne par.

Løsningen fant vi i arkitekturen. Den karakteristiske takvinkelen som går igjen både i leilighetsbygget Lindemans hjørne og småhusene, ga formen til logoen. Vinkelen preger også markedsmateriellet, som annonser, roll-ups, plakater og prospekt. Fargepaletten er sober, og designuttrykket er elegant og moderne.

Nettsiden er bygd opp ved hjelp av vår egenutviklede løsning Properti. Dette er et verktøy som gjør det enkelt og effektivt å markedsføre eiendomsprosjekter, med blant annet en integrert boligvelger.

For alle som vil bo ordentlig godt på Falkum, uten å påta seg alt arbeidet en eldre Falkum-villa fører med seg, er Lindemans Falkum en rå mulighet. Og vi takker Skien Boligbyggelag for at de ga oss enda en rå utfordring.