Drift av nettsider

Drift av nettsider innebærer at vi tar hånd om alt som skal til for at dine nettsider er tilgjengelig på internett. Vår infrastruktur inneholder alle komponentene man trenger – fra webservere og databaser til overvåkning og sikkerhetskopier.

I tillegg krever nettsider regelmessig vedlikehold i form av oppdateringer. Først og fremst for å sikre mot eventuelle sikkerhetshull, men også for å kunne nyttiggjøre eventuell ny funksjonalitet i publiseringsløsningen.

Bærekraft

Datasenter er ressurskrevende og har stor miljøpåvirkning. Vi har derfor valgt en partner som har tatt nødvendige grep og blant annet benytter seg av 100 % fornybar energi. De har utgitt en bærekraftsrapport som forteller om deres arbeid.

Datasenteret er lokalisert i EU og sikrer derfor at vi følger kravene som gjelder for datalagring i GDPR.

Pakker

Det vil være ulike behov fra kunde til kunde. En enkel nettside for en kampanje krever mindre vedlikehold og oppmerksomhet enn nettsidene til en stor bedrift. Vi har derfor satt sammen ulike pakker. Sammen finner vi en løsning som er riktig for deg.

Start

Godt egnet for mindre nettsteder. Vi sørger for infrastrukturen, tar sikkerhetskopi og overvåker. Du sørger selv for eventuelle oppdateringer av publiseringsløsning m/utvidelser.
Pris: 390,- / mnd

Medium

Vi gjør alle sikkerhetsoppdateringer* av nettsider og publiseringsløsning. Medium inneholder også kundestøtte ved driftskritiske problemer i kontortiden – uten ekstra kostnad.
Pris: 590,- / mnd

Premium

Denne pakken gir deg alt som er inkludert i Start og Medium. I tillegg foretar vi generelle oppdateringer** av publiseringsløsning m/utvidelser.
Pris: 790,- / mnd

* Mindre oppdateringer som tetter sikkerhetshull og feil.
** Større oppdateringer som kan innebære endringer i malverk, og som inneholder ny funksjonalitet.

Har du spørsmål relatert til drift av nettsider? Ta kontakt, så finner vi en løsning sammen!