Arkaden Skien

Helt magisk julestemning

«Lag den mest magiske julen noensinne», var senterleder Aziz Chaers brief. Han er en mann av store ord – og ditto gjennomføringsevne. Så her måtte teamet vårt levere!

2020 er året der ingen verdens ting ble som planlagt og forventet. Heller ikke julefeiringen får gå som normalt. Myndighetene har gitt oss regler for hvor mange vi kan invitere og hvordan vi skal sitte og oppføre oss i våre egne private hjem. Og sånn må og bør det være. Derfor var det så viktig for Arkaden å kunne bidra til en førjulstid med ekstra mye glede og smil. Nettopp i år er dette kanskje like viktig som tran og d-vitaminer!

Vi skapte begrepet "Helt magisk julestemning" og ga konseptet et design inspirert av blant annet candy canes. Annonsemaler og andre verktøy er utviklet med tanke på at budskap og virkemidler må kunne endres og tilpasses fortløpende.

Med et lett gjenkjennelig uttrykk har vi fortalt Skiens befolkning om alt som foregår på Arkaden denne førjulstiden. Nå vet "alle" at Aziz' drøm om skøytebane på torget endelig er gått i oppfyllelse. De vet også at inne på senteret kan barna hoppe rundt i "verdens største" snøkule, dra på tur med Rudolf i VR, benytte juleverkstedet og masse annet.

Magien ved et samarbeid skjer når begge parter blir til én! Og jeg kunne ikke funnet noen bedre å jobbe med, eller passet bedre med enn Nora, Thomas, Sanja, Jan Georg, Espen, Inge og resten av teamet til denne julekampanje. Her har vi vært enige på alle første- utkast, på alt fra språk, uttrykk og enhver lille detalj. Det beste av alt er at vi delt den samme lidenskapen for prosjektet - det er magi - helt magi...
Aziz Chaer, Senterleder Arkaden

Barna i alle Skiens barnehager ble invitert til å lage magiske juletegninger. Responsen var enorm. Nå er alle de små kunstverkene på plass og utgjør "Den store, magiske juleutstillingen" på Arkaden!  Vi har også utviklet en digital adventskalender, der alle forretningene på senteret har fått hver sin luke.

Vi "vrir" julevignetten fra "Helt magisk julestemning" til "Helt magisk juleservice" når vi skal fortelle at Arkaden har hyret inn et eget team som pakker inn de lekreste julegaver for senterets kunder. Magisk juleservice må det vel også kunne kalles når alt du handler på nett, blir levert på døra hjemme hos deg, helt gratis, ferdig innpakket og merket – så du vet hvilken gave som er til hvem.

Arkaden har strukket seg så langt det er mulig for å gjøre denne spesielle julen spesielt fin. Og vi i R8 Edge henger i stroppen og holder publikum fortløpende orientert om alt det spennende som skjer; alt som bidrar til å gjøre julebyen Skien anno 2020 litt mer magisk.

Team

Prosjekteier