Eikr Gruppen

Energismarte boligprosjekter med ny strategi

Eikr Gruppen hadde lansert et boligprosjekt på Heistad i Porsgrunn, men hadde store utfordringer med å skape interesse for prosjektet. Vi utarbeidet konseptet "Energismarte Boliger" for å gi prosjektet en tidsaktuell "edge" i markedet.

Samarbeidet startet med en workshop for å kartlegge mål, målgrupper, visjon og lignende. Den avslørte at prosjektet manglet en tydelig strategi, distinkt visuell identitet og tilhørende markedsmateriell. Vi definerte deretter en rekke nøkkelfaktorer og utarbeidet en strategi. Viktige “knagger” var hyggelig, trygt, lunt og sosialt.

Basert på dette grunnlaget utviklet vi en ny visuell identitet og forbedret 3D-illustrasjonene; viktige faktorer for å fortelle en god historie.

Energismarte boliger

Konkurransen i boligmarkedet er sylskarp. Ethvert prosjekt må “stå ut” for å lykkes. Svaret på denne utfordringen ble – i dette tilfellet – utviklingen av konseptet “Energismarte Boliger”. Et konsept utbygger valgte å videreutvikle ved å inkludere en rekke nye kvaliteter, som:

Properti = tempo og fremdrift

På vår egenutviklede platform Properti kunne vi raskt bygge hjemmesiden. Få uker etter oppstart lanserte vi en teaserside med ett klart formål: skape leads. 

Mens teaserkampanjen løp digitalt, videreutviklet vi nettsiden med boligvelger, ulike artikler, egen side om områdets kvaliteter m.m. Takket være Properti kunne Eikr Gruppen og megler enkelt følge progresjonen tett og oppdatere ved behov. Se siden her: bakketunetheistad.no

Vi har jobbet med Edge Branding nå i to boligprosjekter. Vi var ute eter en samarbeidspartner som kunne ta tak i essensen i det budskapet og de USP'ene vi ønsket å formidle i vår kommunikasjon. Samarbeidet med Edge har vært strålende, med god innsikt, kompetanse og evne til å se utenfor boksen.  Edge er på mange måter mye mer enn et byrå for oss, da de også deltar i strategiske beslutninger og diskusjoner. På mange måter kan man si at Edge representerer markedsavdelingen vi ikke har internt i dag.  Vi er veldig fornøyd med samarbeidet, og håper å få jobbet sammen med dem i mange prosjekter i tiden fremover.
Henrik Øystein Helgesen - Daglig leder i EIkr Gruppen

Strategi videreført til nye prosjekter

Det nye konseptet utgjør nå fundamentet for Eikr Gruppens nye filosofi. Gjennom vår metodikk er “Energismarte boliger” nå implementert på et nytt boligprosjekt i Asker. Resultatet kan du se her: vektatunet.no

– Eikr Gruppen lot oss i Edge koordinere alle prosesser. Vi fungerte som prosjektets markedssjef og hadde dialogen mellom utbygger, arkitekt, Krogsveen og PBBL (Porsgrunn Bamble Borgestad Boligbyggelag). Med rask, smidig og målrettet prosess som resultat, sier kommersiell leder og prosjekteier Hugo Pedersen.

Team