28. februar 2022
Nyhet

Vi henter fra Publicis og Askeladden

Trine Ruud (32) og Anniken Grotnes (34), har gått til R8 Edge som henholdsvis rådgiver/fagansvarlig sosiale medier og rådgiver/fagansvarlig digital markedsføring.

– Vi liker at folk viser initiativ, sier Yvonne Aasbø, daglig leder i R8 Edge. – Både Trine og Anniken tok selv kontakt og sendte oss søknader og CV-er som gjorde oss nysgjerrige. Etter å ha møtt dem var det lett å si: «Velkommen hjem».

Begge hadde planer om å bli i Oslo i noen år til, men lock-down og hjemmekontor satte fart på beslutningen om å flytte hjem til Grenland.

– Trine og Anniken har akkurat det vi og kundene våre trenger: Relevant kompetanse og erfaring, de er nysgjerrige på å lære mer og opptatt av å bidra til å løfte ethvert prosjekt. Jeg synes det er flott at dyktige folk ser at det er spennende jobber også utenfor Oslo.

Den 1. november var Trine Ruud på plass i Powerhouse Telemark, der R8 Edge holder hus. Trine kom fra MSL/Publicis der hun jobbet med PR, kommunikasjon og sosiale medier.

– Selv sett fra Oslo-gryta synes jeg R8 Edge har utmerket seg som en fremoverlent og ambisiøs gjeng. Erfaringene så langt bekrefter alt jeg trodde: Jeg har kommet til et utrolig morsomt miljø med engasjerte og dyktige medarbeidere som virkelig brenner for markedsføringsfaget, sier Trine Ruud. – Nå gleder jeg meg til å rendyrke merkevarebygging, videreutvikle meg faglig – og til å få være en viktig bidragsyter inn mot en stadig større kundeportefølje. Jeg ble raskt engasjert som Marketing for hire for to store kunder, og her får jeg brukt hele min palett av kompetanse, erfaring og personlige egenskaper.

Anniken Grotnes startet 2022 med å møte til sin første arbeidsdag noen hundre meter unna der hun vokste opp. I likhet med Trine har Anniken bakgrunn fra Publicis, nærmere bestemt Zenith Media. Hun startet sin marketingkarriere i Zalando, og kom til R8 Edge fra stillingen som markedssjef i Askeladden.

– Jeg kommer inn på et spennende tidspunkt; R8 Edge hadde et veldig godt år i 2021. Nå er jeg superklar for å bidra til at dette året blir minst like bra, sier Anniken Grotnes.

– Fagansvarlig digital markedsføring er en nøkkelrolle. Alle R8 Edge sine kunder vil direkte eller indirekte få nytte av Annikens miks av operativ og strategisk erfaring som fagspesialist og rådgiver, sier Yvonne Aasbø.