08. juni 2022
Skrevet av: Thomas Flogstad
Blogg

Ukens inspirasjon

Vi avslutter hvert mandagsmøte med å se på noe som kan gi oss inspirasjon. Denne oppgaven bytter vi på å ha ansvar for, så noen ganger er det en designer eller utvikler som har ukens inspirasjon, andre ganger en rådgiver eller tekstforfatter.

Få tilsendt en oppsummering av ukens inspirasjon på epost en gang i måneden

Uke 32

Ukens inspirasjon er denne profilen til Kongsberg Agenda, laget av byrået DAYTWO. Mens næringslivseventer typisk har fokus på å fremstå som seriøs og profesjonell, har Kongsberg Agenda gått en helt annen vei. Identiteten er fargerik og leken, og gir assosiasjoner til en gøyal festival. En spennende retning!

Uke 31

Yes! etter flere måneder med venting, fikk vi endelig tilgang til et veldig kult AI-system som kan lage realistiske bilder og kunst ut i fra en beskrivelse. Se hvordan det fungerer i videoen under. Så da er det bare å gå inn på nettsiden til openai.com og stille seg i kø for å få tilgang :)

Uke 26

Nettsiden til utvikleren Bruno Simon Den er bygd opp som et slags dataspill der man utforsker innholdet på siden ved å kjøre rundt på en liten bil. Tror nok neppe dette blir en ny standard for nettsider, men en spennende og leken måte å utforske bruk av 3D og interaktivitet på websider.

Uke 25

Elsk det eller hat det, men det er en ny måte å presentere seg selv på via nettside gjennom storytelling og 3-D. Denne siden går all inn med effekter og kreativt språk og litt humor. Føler den inneholder mange elementer man kan inspireres av uansett bransje og ønsket bruk av effekt.

Uke 24

Innfører dongtvang

I dag var dette herlige caset fra Per Høj for Helseutvalget ukens inspirasjon. Tror ikke det trenger noen videre introduksjon … ☺️ Enjoy!

https://www.kreativtforum.no/arbeider/innforer-dongtvang

Uke 23

Don’t change your name, change the game

Bevisstgjøringskampanje fra Apeks –  en norsk profesjonell e-sportorganisasjon.

Uke 22

Breaking down language barriers with augmented reality | Google
Augmented reality lar oss bruke mer tid på å fokusere på det som betyr noe i den virkelige verden, i våre virkelige liv. Det kan bryte ned kommunikasjonsbarrierer – og hjelpe oss å forstå hverandre bedre ved å synliggjøre språket.

Uke 21

En kort snutt om «Why Companies Are Debranding». Interessant!

Uke 20

«Liker det konseptet her så utrolig godt. 2000 x 2000 piksler hvor hvem som helst kan tegne en liten prikk. Når du tegner en blir du låst ute fra å tegne en ny en i fem minutter. Så for å klare å faktisk tegne noe må man være en haug med folk som samarbeider. Og selvfølgelig er det massevis av folk som prøver å ødelegge kunstverkene til andre. Folk lager så kule ting» – Anders Ugland / Utvikler

Uke 18

Oppdatert profil Instagram. Kul måte å presentere på, interaktiv og leken.