AniCura

Vis respekt for de eldre

I mars gjennomførte veterinærklinikkjeden AniCura en landsdekkende seniorkampanje med rabatterte priser på seniorundersøkelse og seniorfôr. Edge skapte trafikk blant annet gjennom å utvikle en alderskalkulator.

AniCura er en familie av fremtredende dyresykehus og dyreklinikker som er spesialiserte på smådyr. Selskapet ble etablert i 2011 som den første sammenslåing av dyresykehus i Norden, bygget på ideen om at forente ressurser skaper muligheter for bedre veterinærmedisin. R8 Edge har årsavtale med AniCura og hjelper blant annet til med kampanjer, annonser til fagtidsskrifter og månedlige nyhetsbrev.

Eiere av eldre katter og hunder var målgruppe for kampanjen i mars. Spørsmålet mange hunde- og katteeiere ikke vet svaret på, er: Når må deres firbente venn regnes som senior? Når er det på tide å gjennomføre en seniorundersøkelse?

Alderskalkulaturen vi laget ble markedsført gjennom nyhetsbrev og annonsering på facebook. Ved å legge inn hundens størrelse og alder i menneskeår, gir kalkulatoren umiddelbart svaret på hvor mange hundeår kjæledyret er, hva man skal passe spesielt på i den alderen – og om tiden er inne for å ”vise litt ekte eldreomsorg”.
Les: Bestille en seniorundersøkelse hos AniCura.

Har du selv en hund eller katt? Alderskalkulatoren ligger på AniCuras nettsider og kan testes her!

I tillegg til den digitale kampanjen laget vi kampanjemateriell – plakater, takheng og innhold til skjermer – til bruk på AniCuras mange klinikker over hele Norge.