Vega Bulk

We move dry bulk commodities

Vega Bulk Carrier er en norsk/UAE tørrbulk-operatør med sterke relasjoner til lasteeiere, råvarehandlere og internasjonale industribedrifter som flytter last. De ble etablert i 2019 og med en logo tegnet av eieren selv, var det nå et behov med et lite løft på både visuell identitet og nettside.

Et profesjonelt uttrykk som bygger renommé

Med et ønske om en merkevarebyggende informasjonsside som skal snakke til både kunder innenfor shipping og fremtidige investorer, var det viktig å modernisere logoen og utarbeide en visuell identitet før en nettside ble utviklet. Vi tok utgangspunkt i eksisterende logo og forenklet den både i navn og logosymbol. På den måten forsterket vi et profesjonelt og moderne uttrykk som forhåpentligvis kan leve lenge. I tillegg komplementerte vi med farger og fonter som gir assosiasjoner til marinebransjen og en fremtidsrettet holdning.

Oversiktlig og ren nettside

Når ønsket til Vega Bulk var en profesjonell informasjonsside var det viktig å tenke ut et design som ga følelsen av oversiktlighet, slik at riktig informasjon alltid er lett å finne uavhengig om man er fremtidig kunde eller investor. Vi fokuserte derfor på få menypunkter, rene moduler med god plass til bildemateriell og enkelt kontaktpunkt med filtrering på de tre stedene de holder til å verden.

Nettsiden ble lansert 30.august.

Team

Prosjekteier