Snipetorplia

Snipetorplia

16 flotte selveierleiligheter fordelt på 7 hus. Byggingen er i gang, og heldige er de som etter hvert kan flytte inn i det mange mener er Skiens hyggeligste bydel.

Snipetorplia er et eiendomsprosjekt som ligger i en grønn skråning i sjarmerende Snipetorp i Skien. Utbygger Bane Nor Eiendom har sammen med arkitektkontoret Børve & Borchsenius skapt et koselig prosjekt, med småhus rundt et felles tun der naboer kan slå av en prat. Vi ble engasjert for å lage en visuell identitet, nettsider, prospekt og annonsering. Uttrykket har blitt sjarmerende, nært og koselig, med høflige “nikk” til det historiske nabolaget. Prospektet er trykket på ubestrøket papir av høy kvalitet og formidler det nabolagets unike kvaliteter på en levende måte.

Snipetorplia er virkelig et unikt prosjekt - med sine småhus og grønne tun får du faktisk i pose og sekk: et hyggelig nabolag OG en lettstelt, ny bolig. Et steinkast fra Skien sentrum. Jeg synes R8 Edge har klart å formidle dette på en god måte, både gjennom design og kommunikasjon.
Svein Ellingsen, prosjektsjef Bane Nor Eiendom