Esso Energi

Nettside med enkelthet i fokus

Esso Energi er en totalleverandør av diesel, bensin, biofyringsolje, smøremidler, tanker og utstyr til bedrifts- og privatmarkedet i Norge. De kom til oss med et behov om en ny nettside med en forholdsvis kort lanseringsfrist og konkrete mål.

Nettside for en sømløs opplevelse

Ønskelisten var klokkeklar - en modernisert nettside som skulle ta en tydelig posisjon på enkelthet. Høy konverteringsgrad i form av produkthenvendelser og en sømløs kundereise var to viktige faktorer inn i prosessen.

En effektiv nettside med produktfokus og gode landingssider

Ettersom konvertering og kundereise sto i fokus var det viktig å utarbeide et rent og brukervennlig design som umiddelbart ga en intuitiv følelse for de ulike målgruppene. Vi valgte derfor å prioritere en produktvelger på nettsiden for å gjøre det så enkelt som mulig å sende inn en henvendelse. I tillegg var det viktig å ta hensyn til de ulike målgruppene, hvor løsningen ble en oversiktlig meny med egne landingssider til både produkter, tjenester og de ulike bransjene Esso Energi leverer til.

Enkelt innhold med konkrete budskap

For å skape en nettside med enkelthet som mål var det essensielt å utvikle moduler med plass til gode bilder og kortfattet tekst. Til bildeinnholdet innhentet vi relevant bildemateriell og utarbeidet en fotobrief til fotograf for å sikre gode og naturlige bilder av både miljø, mennesker og produkt. Samtidig gjorde vi en real tekstvask på eksisterende tekstinnhold og produserte fengende titler for å effektivisere budskapene på best mulig vis.

Nettsiden ble lansert etter avtale 1.juni. Se resultatet: essoenergi.no

"Vi kom til dere med ønske om å lage ny hjemmeside med en relativ kort lanseringsfrist, og ble møtt med stor positivitet. Vi startet opp uken etter, og med godt samarbeid var siden klar 1. juni. Vi opplevde Edge som tydelige og strukturerte, og vi ble veldig fornøyd med resultatet."
Lars Erik Johnsen, Daglig leder, NK Energi AS

Team

Prosjekteier