Hellefosstunet

Hvis barna fikk velge...

På landlige og idylliske Hellefosstunet skal det bygges 29 rekkehus, skreddersydd for familier. Her blir det ikke “bare” barnevennlig, men helt barnefantastisk å bo.

Midt i et flott turterreng noen hundre meter nord for Hokksund sentrum, realiseres dette flotte prosjektet. Rekkehus med store takterrasser omkranser et sosialt tun. Drammenselva, en av Norges beste lakseelver, er nærmeste nabo og de mest attraktive fiskeplassene er få minutters gange unna Hellefosstunet.

Prosjektet er planlagt og utviklet på barnas premisser, og dette tok vi i R8 Edge tak i allerede under arbeidet med identitet og profil. Logoen har fått en litt naivistisk strek som det var naturlig å leke videre med, et arbeid som endte i ikoner og elementer til både nettsiden og prospektet. I tillegg til nevnte elementer, har vi hjulpet til med all tekst og laget annonsemateriell til både digitale og analoge flater.

Se nettsidene som vi laget til Hellefosstunet.

Edge Branding har nok en gang levert et solid prosjekt til oss. De har skapt en identitet og kommunikasjon som formidler essensen av prosjektet på en god måte. Jeg er godt fornøyd med samarbeidet!
Fredrik Rønningen, daglig leder Prosjektas