Pir Heistad

Hva er luksus for deg?

Pir Heistad er et ekstraordinært spennende boligprosjekt på Heistadtangen i Porsgrunn. 22 attraktive leiligheter med høy standard skal bygges der Heistad fabrikker hadde sin virksomhet fram til 1988.

Vi har utviklet profilen, prospekt, nettsider og annonser til både avis og sosiale medier – basert konseptet “...det er luksus for meg!” Være seg morgentur med kajakken, kort vei til fiskeplassen, få meter fra sengekant til bryggekant, utsikt rett til havs, osv. Uten boplikt er prosjektet attraktivt enten man ønsker seg helårs- eller fritidsbolig.

Se mer på pirheistad.no - kanskje en leilighet på bryggekanten er luksus for deg også?

I august fikk vi oppdraget med å skape en "sense of urgency" etter sommerferien - det resulterte i et salg på 80 millioner på få uker. Les mer om resultatet her.

"Våkne opp og se Eidangerfjorden akkurat passe blikk. Sette kajakken på vannet og padle en rolig time før frokost. Det er luksus for meg!"

Legg spesielt merke til plantegningene til prosjektet. Disse er håndtegnet av vår designer Trine, for å gjøre dem mer innbydende og varme. Det lille ekstra!