Klosterøya Vest

Gabler

Klosterøya Vest er blant hjertebarna våre. Vi har jobbet med dette attraktive boligprosjektet helt siden starten i 2012.

Nå er vi fremme ved byggetrinn 3.2, de 25 siste leilighetene i nybygget Gabler, og vi fikk aksept for å ta noen nye grep.

Vi startet med å gjennomføre dybdeintervjuer med flere av beboerne, og fikk bekreftet det både vi og alle andre involverte trodde: De som allerede bor på Klosterøya Vest er usedvanlig godt tilfreds. De synes de bor helt fantastisk bra og skryter spesielt av beliggenheten, utsikten til Hjellevannet og de suverene turmulighetene ”rett utenfor døra”.

Så fornøyde er de, at vi ikke hadde problemer med å få tre voksne par og en yngre mann til å stille som skuespillere. I de fire filmene vi laget, forteller de – med egne ord – hvorfor de er så begeistret for å bo på Klosterøya Vest. Filmene er aktivt benyttet på Facebook, Youtube og på Skien kino. Med meget gode resultater.

I tillegg har vi laget radiospotter rundt samme tema, kjørt på Radio Grenland, som etter DAB-omleggingen har flere lyttere enn noen sinne.

https://soundcloud.com/user-163387823/klosteroya-vest-spott-1-turdag

På bloggen vår kan du lese mye mer om dette caset!

Team

Prosjekteier