Børve Borchsenius

Eldst, men langt fra utdatert

Arkitektkontoret Børve Borchsenius er Norge - og kanskje Nordens - eldste. Men slett ikke utdaterte! De leverer innovative prosjekter innen både bolig, kontor og offentlige bygg. De kom til oss med ønske om å få en nettside som yter dem rettferdighet.

Nettsidens rolle er å skape et godt, overbevisende inntrykk hos potensielle kunder – og potensielle ansatte. For arkitektkontor er ARBEIDER det viktigste innholdet på nettsiden, med store flotte bilder. Webdesignets rolle er å få dette innholdet til å skinne, og gjøre det enkelt å finne frem til casene man er interessert i – og enkelt kunne klikke seg fra case til case.

Børve Borchsenius har noen tydelige «distinctive assets» – merkevaremarkører – som vi har har vært førende for designet: Rødfargen og B’en. Vi har lagt til noen enkle bevegelser, for å skape en dynamisk opplevelse, uten å være «over the top».

"Gjennom hele prosessen med nye nettsider, har R8 Edge vært en trygg samarbeidspartner. De har vært innovative, samtidig som de var vist respekt for vår historie og merkevare."
Bård Havenstrøm Hansen, Adm.dir

Et annet krav fra kunden, var en nettside som var enkel å vedlikeholde. For å få tid til å oppdatere med nye caser og aktuelle saker, må publiseringsløsningen være svært brukervennlig og intuitiv slik at flere kan være «superbrukere». Vi landet derfor på CMS’et Statamic.

Resultatet er en nettside som fungerer godt, både for dem som besøker den – og dem som vedlikeholder den. Den skaper et etterlatt inntrykk av en solid og kompetent aktør, som følger med i tiden.

Team

Prosjekteier