I år ble R8s tradisjonelle høstkick-off løftet til et nytt nivå. Samtlige 52 ansatte deltok på begivenheten, som var gitt navnet R8X17. Undertittelen, Make an impact, var førende for det 50 timer lange arrangementet: Det handler om å gjøre en forskjell!

Det var neppe noen som ikke følte seg velkommen til Kragerø Resort torsdag 31.8 og fredag 1.9.

Emil Eriksrød og Tommy Thovsland åpnet showet, før lederne for selskapene R8 Management, R8 Property, R8 Consulting og R8 Edge presenterte sine tanker, drømmer og vyer.

R8 støtter Lyk-z & døtre og deres prosjekt Frog Online Identity. Prosjektet hjelper ungdom som har falt utenfor skole og jobb til å finne sine iboende kvaliteter og unike evner, og med dette komme tilbake til skole eller jobb. Gründer Ingeborg Omdal Lykseth fortalte om den bemerkelsesverdige suksessraten prosjektet har — og ikke minst hvordan dette er gjort mulig. Snakk om å gjøre en forskjell!

Kragerømannen Per-Erik Schulze, marin rådgiver i Naturvernforbundet, tok også turen, og ga skremmende eksempler på hvordan plast forsøpler våre fjorder og strender. Mye av avfallet kommer fra industri, fiske og byggeplasser, men det betyr ikke at ikke hver og en av oss kan skjerpe seg litt mer — gjøre en positiv forskjell på dette området.

Egentid til hvert selskap i R8 ble det også tid til. Her leder Kristian en workshop om strategi og planer for R8 Edge de neste årene.

Mellom slagene fredag, vartet Jacob & Gabriel opp med lune lekkerbiskener og avkjølende drikke. (Vi gleder oss til å få dem på plass i Arkaden i Skien!)

Det var lagt opp til en god miks av sosiale aktiviteter i løpet av de to dagene. Noen av oss fikk blant annet prøvd oss på Frisbeegolf.

Anne Lise hos oss ble hedret under middagen på torsdag, som den medarbeideren i R8 med lengst ansettelse. Hun har vært med, via flere sammenslåinger, helt siden 1987.

1.1.17. ble onezero designbureau en del av R8 Edge. Fredag ble gammel R8 logo og profil gravlagt, mens den nye, komplette visuelle identiteten ble presentert. Den er selvsagt utviklet av R8 Edge, og skal benyttes av alle selskapene i konsernet.


Yvonne Aasbø, daglig leder i R8 Edge, er stolt over jobben gjengen hennes har gjort!

Fornying og kraftig oppgradering av Arkaden i Skien, var blant prosjektene Emil Eriksrød presenterte under fredagens middag.

Det skal godt gjøres å matche Emils energi på scenen, men dagens konferansier tok utfordringen på strak arm: Selveste Jonis Josef, mine damer og herrer!

Årets leverandør ble — vel fortjent — Thure Trykk, her representert ved Cecilie Berg Halvorsen. Der i gården har de skjønt at service og energi er like viktige «produkter» som trykksaker og roll-ups!