16. mars 2021
Nyhet

Med lidenskap for design

Vårt siste tilskudd er designeren Amandus Bjerk. – Vi opplever stor etterspørsel, så det var på høy tid å styrke laget, sier byråleder Yvonne.

Amandus er utdannet grafisk designer ved Norges Kreative Fagskole, og har 9 års designerfaring, de fleste fra reklamebyrået Folkebadet.

– Vi søkte etter en designer som ønsket å lage magisk design på både trykte og digitale flater, og det fant vi i Amandus. Vi fikk over 50 søkere på jobben, noe som er betydelig flere enn vi har fått tidligere. Det kan være at korona har gjort det tøft for mange designere, og at flere derfor er på jobbjakt nå, sier Yvonne.

For Amandus er ikke design bare en jobb, men en lidenskap. Han bruker mye av fritiden sin til å følge med på hva som skjer i designverden og på å oppdatere seg faglig.

– Jeg er alltid på jakt etter inspirasjon og kult design, sier Amandus. – R8 Edge holder et høyt nivå, med mange dyktige designere. Her er det mange jeg kan inspireres av og diskutere med. Og mange spennende kunder jeg kan jobbe med – både her lokalt i Grenland og nasjonalt.

Amandus’ kontaktinfo finner du her