30. juni 2023
Skrevet av: Thomas Flogstad
Ledig stilling

Er du vår nye rådgiver?

Brenner du for marketingfaget? Elsker du å få ting til å skje, og skape resultater for andre? Da kan du være perfekt i vårt team! Nå søker vi en rådgiver som skal få våre kunder til å skinne!

Vi er et fullservicebyrå med base i Porsgrunn. Vi har både lokale, regionale og nasjonale kunder innen de aller fleste bransjer. Felles for dem er at de trenger et byrå som kan bistå dem med hele paletten av marketingtjenester – merkevarestrategi, design, digitale løsninger og reklame/kommunikasjon. De siste årene har vi fått flere kunder på konseptet “marketing for hire” – hvor våre rådgivere rett og slett går inn i rollen som markedsansvarlig, i ulikt omfang og varighet.

Nå trenger vi å øke rådgiverteamet med en ny ressurs. Kanskje det er deg?

Arbeidsoppgaver

 • Utvikle markedsføringsstrategier og kampanjeplaner basert på kundens mål og behov.

 • Bidra til utvikling og styrking av kundens merkevareidentitet gjennom posisjonering, visuell identitet, merkekommunikasjon og merkevarebyggende aktiviteter.

 • Identifisere og analysere målgrupper, trender, konkurrenter og markedssegmenter.

 • Lede og koordinere markedsføringskampanjer, inkludert valg av kanaler, budskap og kreativt innhold.

 • Utvikle og implementere digitale markedsføringsstrategier.

 • Bygge sterke forhold til dine kunder, delta i møter, forstå deres behov og gi løpende rådgivning og støtte.

 • Det er også forventet at du deltar i new-bizz-arbeid, det vil si å avtale og gjennomføre møter, kundeoppfølging, utarbeide prosjektbeskrivelser og budsjett, skrive tilbud og følge opp leads.

 • Prosjektledelse: Overvåke og styre markedsføringsprosjekter, inkludert budsjettering, tidsstyring og samarbeid med andre teammedlemmer, som designere og utviklere, samt leverandører.

 • Utvikle og levere overbevisende presentasjoner og rapporter som viser resultater, anbefalinger og strategier for å imøtekomme kundens behov.

 • Marketing for hire: Du kan leies ut som markedssjef for utvalgte kunder, ofte i en 20 % stilling. Som markedssjef vil du ha ansvar for å utarbeide markedsplan og digital strategi, og sørge for alle leveranser ihht planen. Det vil ofte innebære innholdsproduksjon og publisering til nettside, sosiale medier og nyhetsbrev, samt oppsett av kampanjer. Du vil være “bestiller” av leveranser fra andre ressurser i Edge Branding, når det er behov for slikt.

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper

 • Markedsføringskunnskap: Du bør ha solid kunnskap om markedsføringsprinsipper, strategier, verktøy og trender. Forståelse av ulike markedsføringskanaler, digital markedsføring og merkevarebygging er spesielt viktig.

 • Analytiske ferdigheter: Evnen til å analysere data, tolke markedsundersøkelser og trekke konklusjoner fra forskjellige kilder er avgjørende. Analytiske ferdigheter hjelper deg med å identifisere målgrupper, evaluere kampanjeresultater og gjøre strategiske anbefalinger.

 • Kommunikasjonsferdigheter: Sterke muntlige og skriftlige kommunikasjonsferdigheter er avgjørende for å kunne formidle ideer, utarbeide rapporter, presentere for kunder og samarbeide effektivt med teammedlemmer.

 • Prosjektledelse: Evnen til å organisere og administrere prosjekter, håndtere flere oppgaver samtidig, sette realistiske tidsfrister og samarbeide med ulike interessenter er viktig for å lykkes som rådgiver hos oss.

 • Kundeorientering: Å ha fokus på kundens behov og kunne bygge sterke relasjoner med kunder er viktig. Evnen til å forstå kundens mål, lytte til deres bekymringer og gi skreddersydd rådgivning vil hjelpe deg å skape resultater.

 • Kreativitet: Evnen til å tenke utenfor boksen, komme med innovative ideer og utvikle kreative konsepter sammen med dine teammedlemmer.

Vi tilbyr

Hos oss får du være en sentral del av et drivende og dyktig team, både faglig og sosialt. Vi har god takhøyde og et sterkt engasjement for jobben, kollegaer, kunder og regionen vår. Hos oss får alle ansatte 10 % av tiden sin dedikert til kompetanseutvikling – det er jo tross alt det vi lever av! Vi deltar på seminarer, kurs og konferanser for å få faglig påfyll og nettverksbygging.

Hvis dette høres interessant ut, så ser vi frem til å høre fra deg! Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er noe du lurer på.

Søknadsfrist: 10. august

Søk her