Torsdag 26. oktober var det duket for den etterlengtede åpningen av Nye Arkaden i Skien. Da R8 kjøpte Arkaden tidlig i 2017, ble det straks lagt omfattende planer: Senteret, som ligger fabelaktig plassert midt i sentrum, skulle utvikles til å bli et pulserende hjerte som skaper mer liv og større trivsel i byen, – til beste for Skiens innbyggere, tilreisende og alle som driver virksomhet i sentrum.

Under mottoet «Alt for byen», skal alle eiere, drivere og ansatte på Arkaden arbeide for at hver eneste bytur blir en opptur.

Hele R8-gruppen er involvert i dugnaden med å snu og løfte Arkaden til å bli det handels- og opplevelsessenteret Skien fortjener. R8 Edge har gjort en omfattende jobb med den totale omprofileringen. Det nye visuelle uttrykket preger Nye Arkaden fra A til Å.


Inne på senteret er den nye profilen i bruk på en rekke flater, som blant annet storformat bannere, infografikk og animasjon på storskjermer.


Allerede onsdag, dagen før Dagen, åpnet Jacob & Gabriel sine lekre, nyoppussede lokaler på Arkaden. Med en rekke begeistrede gjester som vitner, klippet byens ordfører det røde silkebåndet og markerte starten på noe mange har gledet seg til.

Glade inviterte satte også farge på onsdagens VIP-arrangementer og før-åpninger av Renommé og Amundsen Sko. To forretninger som gir både Arkaden og byen et løft.

Åpningsdatoen 26. oktober var ikke tilfeldig valgt. Den korresponderte med Bynatt i Skien, og festen på Arkaden og Handelstorget varte helt til midnatt.

Emil Eriksrød, CEO R8 Group, holdt åpningstalen inne på Arkaden. Flere nye leietakere ble ønsket velkommen. Ikke minst Jacob & Gabriel, som hadde tjuvstartet med storveis åpning dagen før.

Senterleder Aziz Chaer overtok stafettpinnen og fortalte om alt som skal skje fremover, som Høyer, motemekkaet som åpner 22. februar. Og O’Learys som vil være på plass på 1500 kvadratmeter før sommeren. 6 bowlingbaner og gamingsenter er heller ikke langt unna realisering.

Arkaden-appen, som Chaer og Eriksrød beskrev som “ Norges kuleste kundeapp”, ble også presentert.

Selveste Aleksander Walmann & Co underholdt med konsert inne på torget. Vår lokale stjerne leverte varene – som alltid!

De yngre gjestene fikk så absolutt sitt i løpet av den store åpningsdagen. Hele formiddagen var 400 skolebarn i aktivitet ute på Handelstorget, med ponnyridning, sykling og fotball. Det ble selvfølgelig servert kake, og kvelden ble rundet av med popcorn og utekino.

Senterleder Aziz Chaer var Skiens aller lykkeligste og mest takknemlige mann denne dagen. Ikke minst fordi så mange tusen fornøyde store og små hadde valgt å sette farge på den store åpningsfesten.

Lyst til å se mer av den nye identiten? Les mer om arbeidet med Arkaden på nettsiden vår.