Det er viktig å følge med på hva som beveger seg innenfor design og teknologi. Derfor har vi samlet et knippe nettsteder vi tenker ligger langt framme og som viser det beste av det beste! Timesvis med eye candy og informasjon med god kvalitet finner du her.

Brand New

→ https://underconsideration.com/brandnew/

Nye logoer og profiler for mellomstore og internasjonale firmaer. Kommentarene kan være farlig ærlige.

It’s Nice That

→ https://Itsnicethat.com

Grafisk design, illustrasjon, kunst og foto. Perfekt blogg for å lese og se på. Gir også ut Printed Pages under webshop’en “Company of Parrots” som er en kombo av ting allerede skrevet på web og nye ting.

Siteinspire

→ https://www.siteinspire.com

En go-to for web-inspirasjon og for å følge med på hva som skjer i web-verden.

Visual Journal

→ http://visualjournal.it/

En blogg opprettet av Alessandro Scarpellini, en designer fra Italia. Her legger han ut det han mener er “the best branding and graphic design projects from all over the world”. Ganske så enig, veldig mye fint å se på her!


Hoverstat.es

→ https://hoverstat.es

Her finner man the weird&wonderful! På Hoverstat.es ser man på eksperimentering av hva som er mulig å få til på web. Her er ikke brukervennligheten satt i førersetet, her er det opplevelsen som er viktig.

Trend List

→ http://www.trendlist.org

En ærlig og direkte hyllest til trender innenfor grafisk design. Mye “arty” og lite branding. Plakater, publikasjoner og eyecandy. Mye som man kan ta med en klype salt, men gøy å snoke på uansett!

Designspiration

→ https://www.designspiration.net/

«Designspiration» — noe corny navn, men for en quick-fix for å se på eye candy så er dette en side å tilbringe litt tid på!

Bpando

→ http://bpando.org

En blogg drevet av en Richard Baird som viser det han mener er det beste av det beste innenfor design og branding. Der er det også et inspirerende logo-galleri, med blogginnlegg som samler jobber med ulike temaer, feks “øl”, eller “black&white”.


Hvor henter du inspirasjon fra? Vi vil gjerne ha flere tips til gode kilder.